Verkkokaupan toimitusehdot

Henkilötietojen käsittely
Asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot asiakasrekisteriin: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä asiakkaan IP-osoite. Emme käytä asiakkaan antamia yhteystietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaan antamaa hyväksyntää. Emme myöskään luovuta asiakkaidemme tietoja kolmannelle osapuolelle ilman viranomaisen määräystä. Verkkomaksuista emme tallenna järjestelmäämme tietoja. 

Tilaus
Tilauksen voi tehdä internet sivuiltamme löytyvällä ostoskorilla. Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. 

Toimitus 
Toimitus tapahtuu postin kautta ja tilaus maksetaan ennakkoon verkkopankissa tai luottokortilla. Tilaukset toimitetaan Postin kuljetettavaksi 1-2 päivän kuluessa tilauksesta. Erikoistapaukset sopimuksen mukaan.

Palautusoikeus
Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Ilmoitus peruutuksesta on tehtävä tämän ajan kuluessa. Palautuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tuotetta jonka sinetöinti on rikottu avaamisen yhteydessä.
Tuotteet on palautettava Postin asiakaspalautuksella hyvin pakattuna. Asiakkaan tulee pyytää palautusosoite sähköpostilla tai puhelimitse. Maksusuoritukset palautetaan asiakkaalle pääsääntöisesti viikon kuluessa siitä kun palautus on käsitelty. Aiheettomista palautuksista perimme 20e käsittelymaksun. 

Hintojen muutokset 
Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. 

Toimituskulut 
Tilauksen toimitus- ja käsittelykulut ilmoitetaan ennen tilauksen hyväksyntää. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Copyright (c)  2024, Kaikki oikeudet pidätetään.